dimecres, 26 de juny del 2024

ACTIVITATS DEL 3R TRIMESTRE

HEM ACABAT 2N!!!!

i

aquest tercer trimestre ha esta intens; amb moltes coses per tancar, moltes activitats per fer i comiats emotius:

  • hort: ha arribat l'època de collir el que hem sembrat i plantat! porros, cebes, enciams....
  • racons : hem acabat d'assolir la lletra d'imprempta.
  • sortides i colònies: a la bassa hem pogut observar d'aprop com alguns animals viuen en aquest espai tan proper. a la biblioteca hem après que podem classificar els llibres en dues categories: de coneixements i d'imaginació. a les colònies hem tingut l'ooportunitat de conèixe'ns millor i compartir activitats en un espai natural.
  • tallers: en la gimcana del consum hem après a fer un full de reclamació i que els consumidors tenen drets. en el taller de l'escape room hem posat en pràctica la nostra capacitat de deducció.
  • padrins/es lectors/es: hem compartit molts moments de feina i diversió i ens han ajudat molt. l'acomiadament ha sigut molt emotiu.
  • frida kahlo: aquesta artista ens ha inspirat per treballar el retrat i l'autorretrat.
  • activitats del pati: hem disfrutat molt les estones del pati sobre rodes i el jesús, el nostre integrador social,  ens ha preparat un got talent espectacular.
  • gimcana de final de curs: tota la comunitat hem compartit jocs al pati..
  • ball de comiat: ha sigut un final molt esperat. Els assajos i les ganes de fer-ho bé han donat un resultat brillant!

dijous, 4 d’abril del 2024

TALLER D'ART: Mª HELENA VIEIRA DA SILVA

aquesta setmana  els infants de la comunitat de mitjans estan gaudint d'uns tallers d'art inspirats en la vida i obra de 3 dones artistes de diferents èpoques i corrents artístiques.

ahir, nosaltres vam gaudir creant una tote bag a través d'un taller de pintura abstracte, jugant amb els conceptes de línies i formes geomètriques com feia la pintora Mª helena vieira da silva.


  

la irene i l'eva ens han acompanyat en aquesta experiència. primer hem compartit coses interssants sobre la vida i l'obra  de l'artista,  després hem començat a traçar  línies amb rodets de diferents mides i estampant fustes pintades de negre. hem acabat emplenenant de color allà on ens hem inspirat, cadascú segons el seu criteri i inspiració.




ara ja tenim laes nostres tote bags!  ....... però no s'ha acabat.... perquè la pintura quedi totalment segellada necessitem que a casa planxeu les bosses (amb un drap a sobre) i quan la renteu A la rentadora, ho feu del revés per mantenir  la pintura a les bosses.


esperem que gaudiu de les imatges i la bossa tant com nosaltres de l'experiència!











dimarts, 20 de febrer del 2024

CARNAVAL

 CARNAVAL


Ens ho hem passat molt bé celebrant el Carnaval.

Vam començar per rebre el Rei Carnestoles: els alumnes de 6è vam acompanyar amb una bona batucada la seva entrada i els nens i nenes de 3r van ser els encarregats de fer la presentació de la festa. 

El Consell del Bull va anunciar les seves consignes i les vam anar complint cada dia fins arribar al divendres, el dia de la Rúa, disfressats de les Olimpíades.

Abans, però, vam sortir al Parc per cel·lebrar el Dijous Gras. Els nostres padrins i padrines ens van acommpanyar i vam passar una bona estona compartint jocs.

També hem fet Tallers de Carnaval on hem gaudit amb diferents propostes artístiques.

Gaudiu d'aqueste imatges una mica boges...



TALLER COOPERACIÓ

 COMPETIM   O  ... 

COOPEREM?


Dins de la programació estable de Santa Perpètua hem escollit una activitat que ens ha fet reflexionar sobre la importància de la cooperació com a recurs per aprendre a treballar junts amb eficiència i amabilitat.

Per grups, hem portat a terme diferents activitats:

  • Elaborar un cartell amb la tècnica del Collage, compartint material i idees.
  • Joc dels aros: com el joc de les cadires, però amb la diferència de que cada vegada que ens quedàvem sense un aro havíem d'acollir aquells companys que es poguessin quedar fora de l'aro.
  • Trenca-closques col·lectiu: cada grup col·labora amb la seva part de puzle per construir-lo sencer. Al final veiem que es tracta de la imatge d'un conte molt conegut, els Tres Porquets, que es van haver d'unir per poder enfrontar-se junts contra les males intencions del llop.



dimarts, 16 de gener del 2024

TALLER DE KAPLA

 

TALLER DE KAPLA


AVUI ELS INFANTS DE LA COMUNITAT DE MITJANS HEM GAUDIT D'UN TALLER DE CONSTRUCCIÓ AMB PECES DE KAPLA. ELS NENS I NENES DE 2N A HEM CONSTRUÏT DE MANERA COL·LABORATIVA ELEFANTS I GIRAFES. HA SIGUT TOT UN REPTE MOLT EMOCIONANT, ON HEM POSAT A PROVA LA NOSTRA PACIÈNCIA,CONCENTRACIÓ I CAPACITAT DE COL·LABORACIÓ.

ACTIVITATS DEL 3R TRIMESTRE

HEM ACABAT 2N!!!! i aquest tercer trimestre ha esta intens; amb moltes coses per tancar, moltes activitats per fer i comiats emotius: hort :...