dijous, 4 d’abril del 2024

TALLER D'ART: Mª HELENA VIEIRA DA SILVA

aquesta setmana  els infants de la comunitat de mitjans estan gaudint d'uns tallers d'art inspirats en la vida i obra de 3 dones artistes de diferents èpoques i corrents artístiques.

ahir, nosaltres vam gaudir creant una tote bag a través d'un taller de pintura abstracte, jugant amb els conceptes de línies i formes geomètriques com feia la pintora Mª helena vieira da silva.


  

la irene i l'eva ens han acompanyat en aquesta experiència. primer hem compartit coses interssants sobre la vida i l'obra  de l'artista,  després hem començat a traçar  línies amb rodets de diferents mides i estampant fustes pintades de negre. hem acabat emplenenant de color allà on ens hem inspirat, cadascú segons el seu criteri i inspiració.




ara ja tenim laes nostres tote bags!  ....... però no s'ha acabat.... perquè la pintura quedi totalment segellada necessitem que a casa planxeu les bosses (amb un drap a sobre) i quan la renteu A la rentadora, ho feu del revés per mantenir  la pintura a les bosses.


esperem que gaudiu de les imatges i la bossa tant com nosaltres de l'experiència!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ACTIVITATS DEL 3R TRIMESTRE

HEM ACABAT 2N!!!! i aquest tercer trimestre ha esta intens; amb moltes coses per tancar, moltes activitats per fer i comiats emotius: hort :...